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THE UBIQUITOUSITY OF LABELLED TOCOPHEROL IN THE COCKEREL BODYASTRUP H.1979; INTERNATION. J. VITAM. NUTRIT. RES.; CHE; DA. 1979; VOL. 49; NO 2; PP. 186-188; BIBL. 6 REF.Article

Die Verbesserung der Speckqualität von Schweinen nach Zugabe von hydriertem Seetieröl zum Futter = L'amélioration de la qualité de la graisse de porc par addition d'huile hydrogénée de poisson à l'alimentation des porcs = Improvement of bacon quality of pigs after addition of hydrogenated marine animal oil to feedASTRUP, H. N.Fette, Seifen, Anstrichmittel. 1985, Vol 87, Num 1, pp 9-11, issn 0015-038XArticle

Einfluss von Futterfetten auf den Geschmack tierischer Veredlungsprodukte = Effet des lipides dans l'alimentation animale sur le goût des produits d'origine animale = Effect of fat in the feed upon the taste of the animals productsASTRUP, H. N.Fett (Weinheim). 1990, Vol 92, Num 13, pp 557-558, issn 0931-5985Conference Paper

Inhibierung der Fettsynthese durch hydriertes Fett = Inhibition, par les graisses hydrogénées, de la synthèse des lipides = Inhibition of fat synthesis by hydrogenated fatASTRUP, H. N.Fett (Weinheim). 1987, Vol 89, Num 7, pp 280-282, issn 0931-5985Conference Paper

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